Samen naar een betere toekomst

Voor al je vaccinatievragen

info@vaccinatiecentrumtielt.be

Vaccinatie is onze belangrijkste troef om COVID-19 definitief achter ons te laten.
Heel belangrijk dus om je te laten inenten. Niet alleen voor jezelf, ook voor elkaar. Zodat we stukje bij beetje weer het gewone leven kunnen oppikken. Elke inwoner vanaf 18 kan zich gratis laten vaccineren in de Tieltse Europahal: veilig, snel en dichtbij dus.

Waarom vaccineren

Zo voorkom je dat je zelf corona krijgt. Niemand kan voorspellen hoe ziek je wordt als je besmet bent. Je redt er levens mee en beschermt anderen. Hoe meer mensen immuun zijn, hoe kleiner de kans op verspreiding.

Lees meer

Wanneer ben ik aan de beurt?

Het draaiboek voor de vaccinatie voorziet drie fases. In principe wordt iedereen uitgenodigd tussen maart en juni, onder voorbehoud van wijzigingen in functie van de aanlevering van de vaccins.

Lees meer

Oproepingsbrief

Wie ouder is dan 18, krijgt een persoonlijke uitnodiging via brief, sms en/of e-mail om zich te laten vaccineren. Die uitnodiging krijg je twee weken vóór je in het vaccinatiecentrum wordt verwacht.

Lees meer

Vaccinatieverloop

Om logistieke en hygiënische redenen, is de ingang van het vaccinatiecentrum achteraan en de uitgang vooraan het gebouw gesitueerd. Bij aankomst zijn volgende stappen voorzien:

Lees meer