Samen naar een betere toekomst

Voor al je vaccinatievragen

info@vaccinatiecentrumtielt.be

Vaccinatie is onze belangrijkste troef om COVID-19 definitief achter ons te laten.
Heel belangrijk dus om je te laten inenten. Niet alleen voor jezelf, ook voor elkaar. Zodat we stukje bij beetje weer het gewone leven kunnen oppikken. Elke inwoner vanaf 12 kan zich gratis laten vaccineren in vaccinatiecentrum Tielt Noord: veilig, snel en dichtbij dus.

Herfstbooster

Momenteel wordt samen met het Agentschap Zorg en Gezondheid bekeken hoe de boosterprik voor komende herfst concreet kan worden georganiseerd.

Lees meer

Boosterprik 12-17

De Vlaamse Regering geeft elke jongere tussen 12 en 17 jaar de kans om een boostervaccin te laten zetten in het vaccinatiecentrum van hun regio. Je ontvangt geen uitnodiging per post, e-mail of e-box voor die boostervaccinatie maar je kan je hiervoor inschrijven via onze website.

Lees meer

Oproepingsbrief

Wie ouder is dan 12, krijgt een persoonlijke uitnodiging via brief, sms en/of e-mail om zich te laten vaccineren. Die uitnodiging krijg je twee weken vóór je in het vaccinatiecentrum wordt verwacht.

Lees meer

Vaccinatieverloop

Om logistieke en hygiënische redenen, is de ingang van vaccinatiecentrum Tielt Noord links en de uitgang rechts van het gebouw gesitueerd.

Lees meer

Waarom vaccineren

Zo voorkom je dat je zelf corona krijgt. Niemand kan voorspellen hoe ziek je wordt als je besmet bent. Je redt er levens mee en beschermt anderen. Hoe meer mensen immuun zijn, hoe kleiner de kans op verspreiding.

Lees meer